ZWAAG – Geïnteresseerden konden vandaag volop rondsnuffelen bij het YESSS, voorheen CEF, filiaal Hoorn. De elektrotechnische verkoophandel te Zwaag hield vandaag een open dag. Het prachtige weer, de gezellige, informele sfeer en de diverse stands en demonstraties waren ingrediënten voor een zeer geslaagde open dag.

‘Het was “lekker druk” vandaag. Er was veel aanloop. Eens per jaar organiseren wij een open dag. Tijdens deze open dag kunnen onze klanten op een informele manier met onze medewerkers en leveranciers in gesprek. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de klanten advies en begeleiding krijgen van de leveranciers. De afgelopen weken hebben wij zo’n 300 uitnodigingen verstuurd en er zijn veel mensen op de open dag afgekomen’, vertelt Dennis Mulder van YESSS.

Stands & demonstraties
Vanaf 14.00 uur tot 19.00 uur konden klanten en andere geïnteresseerden terecht bij het YESSS filiaal aan De Corantijn. Er stonden verschillende stands van diverse leveranciers van de groothandel. Zo was er onder andere een kabelleverancier aanwezig, maar men kon zich ook laten informeren over verdeelsystemen, stekerbare installaties en het nieuwe ‘upcoming’ product; inductieverlichting. Twee experts van Milwaukee gaven diverse demonstraties van het elektrische handgereedschap dat zij op de markt brengen. Zij waren met maar liefst twee vrachtwagens vol met gereedschap aanwezig.

Your Electrical Suplies Services and Solutions
Your Electrical Suplies Services and Solutions (YESSS), voorheen CEF, werd opgericht in 1951. Het familiebedrijf is in het Verenigd Koninkrijk de leidende Elektrotechnische Verkoopgroothandel. Vandaag de dag heeft bet bedrijf vestigingen in Nederland, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Italië. In Europa kent het bedrijf 456 vestigingen, waarvan 11 in Nederland. Op dit moment transformeren de CEF-vestigingen langzamerhand naar YESSS, een nieuwe naam én een nieuw concept. De drie S’en in het logo van YESSS staan voor de drie beloftes van het bedrijf:  ‘Supplies in stock / All Service you expect / All Solutions you need.’