West-Friesland is een ondernemende omgeving. Overal bloeien bedrijfjes op, als krokussen in de lente. Maar waar vind je een mooie bedrijfsruimte om te beginnen? Daan en Martijn, de jongste makelaars van Van Overbeek Bedrijfsmakelaars weten precies hoe je de zaken slim kunt aanpakken. Voor huurders én verhuurders, kopers én verkopers.

Voor de ideale bedrijfsunit geldt uiteraard: locatie. Waar zijn de klanten, welke uitvalswegen zijn het gunstigst? De regio kent aardig wat bedrijventerreinen: De Oude Veiling, Hoorn 80, Westfrisia-Oost en -West, Zevenhuis in Zwaag, De Veken in Opmeer, de Schepenwijk in Enkhuizen, enzovoorts. Stuk voor stuk plekken waar Daan en Martijn kind aan huis zijn.

Dynamisch duo

Daan Wubs (24) uit Enkhuizen en Martijn Olofsen (27) uit Middenbeemster hebben beiden een HBO-achtergrond. Aan de hand van Paul Moerkamp hebben zij de afgelopen jaren de kneepjes van het vak én de omgeving leren kennen. Hun opleiding werpt nu de vruchten af, als aanjagers van bedrijfsunits in West-Friesland.

Opvallende aanpak

Daan en Martijn weten wat de markt verlangt: snelle service, sterke onderhandelingen en een goed verhaal. Dankzij de centrale ligging Van Overbeek Bedrijfsmakelaars zijn de heren binnen enkele minuten ter plaatse voor iedere gewenste rondleiding. Bovendien begrijpen zij wat er verwacht wordt van marketing, via sociale media, maar ook door de inzet van opvallende reclame-instrumenten.

Op zoek naar dé bedrijfsunit om je bedrijf te beginnen of heb je een pracht van een unit te koop of te huur? Neem snel contact op met Martijn of Daan voor een uiterst succesvolle samenwerking: Van Overbeek Bedrijfsmakelaars – 0229 271 777 – www.vanoverbeek.nl