COLUMN – We lezen het allemaal in de krant of op social media, het vertrouwen in de markt bedrijfsonroerend goed komt terug. Maar is het echt zo? Bij Boekweit|Olie Makelaars geloven we van wel!

Wij merken dit onder andere aan het toenemende aantal transacties en aan het toenemende aantal contactaanvragen over de winkel-, kantoor- en bedrijfspanden die wij in portefeuille hebben. Gelooft u het nog niet? Wij zijn zelf het levende bewijs van de opgaande markt! Eind dit jaar betrekken wij namelijk – na een verbouwing en modernisering- een prachtig pand aan de Veemarkt in de Hoornse binnenstad.

Maar we kunnen er ook een tweede waarheid aan verbinden: “de prijs is het bewijs”. Na flink wat jaren op de huidige locatie, neem je niet zomaar een verhuisbesluit. Er worden anno 2014 uitsluitend nog marktconforme transacties gedaan. Voor ons was het dus klip en klaar: als er een dergelijke kans voorbij komt, moet je die grijpen! Ieder vak heeft zijn voordeel. En zo wisten wij tijdens de aankoopprocedure goed waar we op moesten letten als het ging om bijvoorbeeld het vestigen van erfdienstbaarheden of de indelingsmogelijkheden van een pand.

Heeft u verhuisplannen? Schroom niet om een afspraak met ons te maken. Wij vertellen u graag, tijdens een vrijblijvend informatief kennismakingsgesprek, hoe wij ook voor u de perfecte aankoop kunnen begeleiden! De kennis was er al, de eigen ervaring is daar bij gekomen.

Edwin Sinnige
Boekweit|Olie Makelaars