“Een fiets is geen pakje boter.” Hans Breed en Lex Meester van de gelijknamige allround fietsenzaak weten precies waar ze voor staan. Of beter nog: wat zij de klant willen bieden. En dat is vooral de beste service, zodat u de fiets aanschaft die bij uw wensen past. Ook met een fiets voor zaak. Want met belastingtechnisch voordeel is dit gunstig voor werkgever én werknemer!

De collectie fietsen bij Breed & Meester is groot. Mooie A-merken, van sportief tot elektrisch: iedere klant kan terecht. “Wij helpen met de keuze voor de juiste fiets én het goede model. Het is geen pakje boter, maar een grote aankoop. Daaraan geven we graag onze deskundige aandacht. Een fiets voor woon-werkverkeer vraagt bijvoorbeeld om andere kenmerken dan een sportieve  of -stadsfiets. Comfort begint bovendien met de juiste maat. Daarom meten we iedere klant op en maakt u een proefrit.”

Tienjarig jubileum

De mannen hóuden van hun product, de passie voor de fiets. Niet voor niets was Breed & Meester eerder genomineerd als ‘Fietsenwinkel van het Jaar’(2011) en dit jaar vieren ze het tienjarig jubileum. “In de fietsenbranche heeft veel vernieuwing plaatsgevonden. Er zijn veel mooie fietsen en types bijgekomen Als je alleen al kijkt naar de ontwikkelingen in de e-bikes en de sportieve fietsen. We kunnen ons indenken dat klanten door de bomen het bos niet meer zien, vooral niet als je online gaat kijken. Daarom leggen wij de focus op onze service.” Met bovendien niet twee, maar vijf jaar garantie!

Fiets van de Zaak

Het is sinds 1 januari jl. voor werkgevers aantrekkelijker om werknemers te laten profiteren van een fiets van de zaak. Ook kleine ondernemers en zzp’ers kunnen gebruikmaken van de regeling. Via een lease constructie neemt het bedrijf de (elektrische) fiets(en) af, doorgaans inclusief onderhoud en reparatie. De werknemer betaalt een kleine bijtelling per maand. De voordelen? “Het doel is om mensen meer in beweging te krijgen, wat zich loont in fittere werknemers en minder ziekteverzuim. En het is beter voor het milieu. Hoe deze regeling precies in elkaar zit, leggen we graag uit. Wij bieden collectieve korting en een uitgebreid servicepakket.” Breed & Meester nodigt ook auto- en garagebedrijven uit om de voordelen van de elektrische leenfiets ten opzichte van een leenauto te bespreken.

Op www.breedenmeester.nl vindt u de actuele voorraad fietsen, accessoires en sportvoeding. Ook kunt u online een serviceafspraak maken voor een gesprek of de werkplaats. Binnenkort komt de Jubileumkrant uit met speciale acties en aanbiedingen.