De Exact Cloud Award 2019 is er voor accountants- en administratiekantoren die zich onderscheiden in innovatie en samenwerking met hun klanten. Tijdens de landelijke finale, waarin de overgebleven tien kantoren van Nederland hun werkwijze pitchten, imponeerde Accountant Vast de jury van zwaargewichten uit de branche het meest! Het accountantskantoor uit Zwaag neemt de klanten bij de hand door het inzichtelijk maken van de voordelen van digitale aanlevering.

‘Henk Kenter en zijn team doen dit werk vol enthousiasme en vinden in hun innovaties een balans tussen een harde en zachte benadering. De combinatie van strakke automatisering, de klantgerichte benadering en het real-time inzicht voor de klant, maakt van Accountant Vast de onbetwiste winnaar van de Exact Cloud Award 2019’, aldus het lovende oordeel van de jury.

U wilt zich als klant met een winnaarsmentaliteit toch ook bij een onbetwiste winnaar aansluiten? Neem daarom vandaag nog contact op met Accountant Vast, zodat ook uw onderneming nóg betere prestaties kan leveren!

www.accountantvast.nl