REGIO – Dit jaar organiseert Abma Schreurs Advocaten Notarissen voor de zevende keer ‘Maand van de Ondernemer’.  In deze maand organiseert het bureau allerlei activiteiten waarbij de focus ligt op ondernemers, waaronder Kennisuren en Kennisberichten.

In 2009 organiseerde Abma Schreurs voor de eerste keer Maand van de Ondernemer. In deze maand willen zij ondernemers extra in de watten leggen. ‘Dit doen wij door kennis te delen, speciale acties te organiseren en ondernemers in contact te laten komen met andere ondernemers’, aldus Abma Schreurs.

Kennisuren
Voor ondernemers zijn er onder andere speciale kennisuren. ‘Tijdens de Kennisuren praat een van onze specialisten de ondernemers bij over voor zijn bedrijf interessante en actuele onderwerpen. De Kennisuren worden in klein verband georganiseerd, zodat er genoeg gelegenheid is voor discussie en het uitwisselingen van ervaringen met andere ondernemers. Na afloop is er – onder het genot van een hapje en een drankje – ook volop gelegenheid tot netwerken.’

Donderdag 8 oktober zijn er twee Kennisuren speciaal voor makelaars; ’Tips en trucs bij (tijdelijke) huurovereenkomsten woon- en bedrijfsruimte’ en ‘Tips & trucs rondom de (ver)koop van onroerend goed’. Op dinsdag 27 oktober is er een Kennisuur speciaal voor vastgoedondernemers: ‘Tips & trucs bij verhuur van bedrijfsruimte’. Ook op donderdag 29 oktober zijn er nog twee Kennisuren ‘Wet werk en zekerheid, de eerste ervaringen’ en ‘Praktisch contracteren’ Een separate uitnodiging voor de Kennisuren is of wordt nog verzonden. Wil je de uitnodiging niet missen, mail dan naar maandvandeondernemer@abmaschreurs.nl. Aanmelding voor de Kennisuren is noodzakelijk.

Kennisberichten
In de Maand van de Ondernemer bespreekt Abma Schreurs tevens elke werkdag vanuit verschillende invalshoeken een interessante ontwikkeling, aandachtspunt voor uw bedrijf of juridische valkuil. Dit doen zij in de vorm van een digitaal Kennisbericht op de website. Wil je deze Kennisberichten niet missen? Stuur dan een bericht naar maandvandeondernemer@abmaschreurs.nl.  Je ontvangt het Kennisbericht dan ook iedere werkdag in jouw e-mailbox.

Kijk op www.abmaschreurs.nl voor meer informatie.