Om te voorzien in een groeiende behoefte heeft de HOC 15 jaar geleden besloten om de stichting Parkmanagement Hoorn op te richten. Een stichting die opkomt voor de belangen van de ondernemers op de bedrijventerreinen in de gemeente Hoorn.

Er was in die tijd veel criminaliteit, met name op HN80. Daarom is besloten om in eerste instantie de beveiliging op de terreinen te verbeteren. Er werden camera’s geïnstalleerd en ondernemers konden deelnemen aan de collectieve en individuele beveiliging van hun pand. Dit alles resulteerde in een daling van 86% van de criminaliteit! Een groot succes dus, waardoor het concept vervolgens ook werd toegepast op de andere bedrijventerreinen in Hoorn. Nu, 15 jaar later, staan we op de 3e plaats qua veiligste gemeente van het land.

Door het succes van de collectieve beveiliging ontstond de vraag waarom Parkmanagement niet meer diensten collectief kon aanbieden. Met als gevolg dat Parkmanagement ook de bewegwijzering en het groenonderhoud op de bedrijventerreinen ging verzorgen. Ook kunnen ondernemers in de winterperiode een winterpakket afnemen om hun eigen terrein sneeuw- en ijsvrij te houden.

Doordat veel HOC-leden hierdoor klant werden van Parkmanagement, werd besloten dat alle leden van de HOC korting krijgen op de facturen van Parkmanagement. Zo kreeg het HOC-lidmaatschap nog meer waarde. Het succes van Parkmanagement Hoorn bleef niet onopgemerkt. Diverse andere gemeenten namen contact op met het verzoek ook een Parkmanagement op te richten in hun gemeente. Zo is er een Parkmanagement Alkmaar, Parkmanagement Medemblik en Parkmanagement Robbenplaat opgericht. Voor alle organisaties geldt dat debackoffice in Hoorn is gevestigd. Deze collectieve kracht biedt zo veel voordelen, dat de diensten tegen scherpe prijzen aangeboden kunnen worden.

Wil je ook gebruik maken van deze voordelen, neem dan contact op met Parkmanagement Hoorn 0229-210706 of info@parkmanagementhoorn.nl.