Hoogzomer, de mussen vallen van het dak, en Life is a Gift is al maanden in kerstsferen. In het eerste kwartaal van het jaar vind je ons op heel veel kerstbeurzen in binnen- en buitenland, aldus Sandra Scholten van Life is a Gift. Jaarrond zijn we bezig om de leukste cadeaus samen te stellen voor diverse geefmomenten, maar kerst blijft het meest populair.

De feestdagen lijken nog heel ver weg, maar ze zijn er sneller dan je denkt. Dit betekent dat het tijd is om na te denken over kerstpakketten en relatiegeschenken voor je medewerkers en zakenrelaties. Bij Life is a Gift zijn ze van mening dat een cadeau meer moet zijn dan alleen een verplichting; het moet een boodschap overbrengen. Daarom biedt Life is a Gift een breed scala aan kerstpakketten en relatiegeschenken die volledig op maat gemaakt kunnen worden. Of je nu kiest voor een traditioneel pakket, een pakket waar een product met logo in gaat of een duurzaam geschenk, Life is a Gift zorgt ervoor dat jouw pakket de juiste indruk maakt.

Het kiezen van het juiste geschenk kan lastig zijn. Life is a Gift heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het adviseren van MKB West-Friesland met een passend geschenk voor uiteenlopende momenten. Of je nu een groot bedrijf hebt of een kleine onderneming runt, Life is a Gift helpt je graag om de juiste keuze te maken die past bij jouw budget en wensen.

Vroege vogels pikken de dikste wormen

De decembermaand lijkt misschien nog ver weg, maar de ervaring leert dat de vraag naar kerstpakketten en relatiegeschenken snel toeneemt naarmate de feestdagen dichterbij komen. Wie op tijd bestelt, heeft de meeste keuze en profiteert van de beste aanbiedingen. Wacht dus niet te lang, want de vroege vogels pikken de dikste wormen. En door nu al je bestelling te plaatsen, ben je verzekerd van een stressvrije voorbereiding op de feestdagen.

www.lifeisagift.nl
sandra@lifeisagift.nl
06-24641790