Dit jaar bestaat stichting Talent United alweer 5 jaar en dit vieren zij met een wel zeer bijzondere gast tijdens hun jaarlijkse Sport College Tour. Welke sportheld zal er dit jaar langskomen om kennis, ervaring en mooie verhalen te komen delen met het team van Talent United? Na gasten als Vera Koedooder, Ernesto Hoost, Louis van Gaal en Ellen Hoog ligt de lat hoog voor de organisatie. “Het is ons weer gelukt een unieke gast te strikken!” aldus Michiel Martens, voorzitter en oprichter van Talent United.

Bijzonder gesprek

Elk jaar nodigt Talent United een succesvol persoon uit de sportwereld uit met de vraag of diegene zijn of haar kennis met de talenten wilt delen. Deze insteek leidt elke keer weer tot bijzondere gesprekken tussen de talenten en de gast. De Sport College Tour is een uniek evenement waar ook het begeleidingsteam, de ouders van de talenten én de supporters (sponsoren) als toeschouwer aanwezig mogen zijn. Ook zij krijgen de ruimte om vragen te stellen. Het is elk jaar weer een prachtig evenement, exclusief voor het team van Talent United.

Supporter worden

Michiel Martens: “De manier waarop wij een team van experts om onze talenten heen bouwen is gebaseerd op de manier waarop Pieter van den Hoogenband dit in het verleden ook heeft gedaan. Dit was voor hem de laatste stap richting de absolute top, dit is natuurlijk ook de grote droom van onze talentvolle jonge sporters. Zo’n begeleidingsteam kost geld, daar had hij sponsoren voor. Onze stichting en talenten zijn afhankelijk van onze supporters. Ieder jaar werft Talent United nieuwe supporters tijdens de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september). Je wordt supporter door een seizoenkaart te nemen, deze is al verkrijgbaar vanaf €100 per jaar. Ieder jaar komen er meer toeschouwers bij in het stadion. Het stadion is virtueel, dus Talent United kan wél onbeperkt supporters ontvangen!”

Wil je ook supporter worden en verzekerd zijn van een plekje bij deze exclusieve Sport College Tour? Kijk op www.talentunited.org naar de mogelijkheden of bel Michiel Martens op 06-46305041