Een financieringsevent klinkt niet heel bruisend, maar van geld krijgen we het wél warm. We hebben het nodig om te kunnen investeren, produceren en doorgroeien én weer meer geld te verdienen. Vaak is een vorm van financiering daarbij het startpunt. Op 28 september laten de WBG en Ontwikkelingsbedrijf NHN je zien wat er op dat gebied allemaal mogelijk is tijdens It’s All About the Money.

Voor niets gaat de zon op. Dat weten we als ondernemers maar al te goed. Om te kunnen oogsten, moeten we zaaien en geld is daarbij een onmisbare meststof. Nieuwe markten aanboren, nieuwe producten of diensten aanbieden, nieuwe klanten werven of je pand verbeteren of verduurzamen; het kost geld. En omdat je dat geld niet altijd even hebt liggen, heb je in veel gevallen financiering nodig. Wat zijn je opties?

Aanpakken en doorpakken

Tijdens It’s All About the Money ontdek je welke mogelijkheden er allemaal zijn. Op 28 september organiseren de Westfriese Bedrijvengroep en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord je uit bij OSG Westfriesland in Hoorn. Hier worden in één middag alle financieringsvormen op een rijtje gezet. Van banklening, investeerders en subsidies tot crowdfunding. Naast alle informatie en inspiratie, kun je ook je vragen stellen aan financieringspartners die aanwezig zijn deze middag. Kun je meteen stappen zetten. Aanpakken en doorpakken. Daar houden we van in Westfriesland!

Het programma

De middag ziet er als volgt uit:

15:00 – Inloop
15:30 – Opening door Hans-Peter Baars (voorzitter WBG) en Frans Pera (OSG)
15:45 – Inzicht in het financieringslandschap
16:00 – Casus: voorbeelden uit de regio
16:15 – Financieringsmarkt (met onder andere ROM InWest, RVO, Rabobank, Qredits, ONHN, PIM en ABN AMRO).
17:30 – Afsluiting met netwerkborrel
18:00 – Einde

It’s All About the Money, geldt dat voor jouw Bedrijf ook? Heb je concrete vragen of wil je weleens weten wat er allemaal mogelijk is? Meld je aan via het item op de homepage wbg.wf!