Op bedrijventerrein Zevenhuis zijn tal van bijzondere ondernemingen gevestigd. Mijnproduct.nl is hier één van. Hét adres voor speciaal drukwerk, inclusief ontwerp en productie, voor scholen en bedrijven, en van verpakking tot speelkaarten. “Wat wij maken, is altijd gericht op iets positiefs”, aldus eigenaar Marco Naastepad.

Marco werkte ooit bij een mappenfabrikant. Hier ontstond het idee om dergelijke producten te personaliseren: “We richten ons specifiek op speciaal drukwerk dat online moeilijk verkrijgbaar is. Briefpapier of visitekaartjes, dát is geen probleem. Maar wat nu als je rapport- of diplomamappen voor school wilt bedrukken of een presentatiekoffer voor een nieuw assortiment zoekt? Mijnproduct.nl adviseert, ontwerpt en produceert, óók in kleine aantallen. Dit is heel aantrekkelijk voor bijvoorbeeld basisscholen en middelbare scholen, kleine en middelgrote ondernemingen.” De klantenkring is heel divers, van reclamebureaus tot opleiders, van makelaars tot zorginstellingen. “Wat wij bieden, is kwaliteit en maatwerk.”

Bedrukt proefmodel

Marco houdt de lijnen graag kort: “Ik neem direct contact op als er een vraag binnenkomt. We bespreken de klantwensen en ik geef graag mijn creatieve adviezen mee. Juist dát ontbreekt als je bij een doorsnee online webshop wilt bestellen. Om letterlijk te laten zien wat we kunnen maken, zorgen we voor een vrijblijvend model met begroting. Is dit goedgekeurd, dan volgt een bedrukt proefexemplaar van het bestelde product. Is dit ook geheel naar wens? Pas dan gaan we aan de slag met de hele bestelling. Dit maakt dat iedere klant precies krijgt wat hij voor ogen had. En dat levert altijd positieve en enthousiaste reacties op.”

Speelkaartensets

Scholen weten Mijnproduct.nl te vinden voor bijvoorbeeld rapportmappen, tabbladen, vlaggen en wimpels voor de geslaagde leerlingen, schoolgidsen en -kalenders. Ondernemers komen bij het bedrijf uit voor speciale verpakkingen, elastomappen, ringbanden en -notitieblokken. “Er is vooral veel vraag naar op maat gemaakte en bedrukte (brievenbus-)verpakkingen. Dit komt door een toename in het aantal webshops. Een andere topper in ons assortiment zijn de speelkaartensets. Dit varieert van sets met bedrijfslogo tot variaties op het spel 30 Seconds en drankspelletjes. “We brengen mensen graag op leuke ideeën, met als resultaat een uniek product en een dankbare klant.”

Meer informatie vindt u op www.mijnproduct.nl.