Om het Coronavirus in de toekomst helemaal onder controle te krijgen is goede hygiëne absoluut noodzakelijk. Ook op de werkvloer. Het is soms een flinke puzzel om binnen uw organisatie alle hygiënemaatregelen toe te passen in een anderhalve meter maatschappij. Gelukkig kan S-Line Product u daar bij helpen!

Als servicegerichte vakgroothandel is S-Line Products uw lokale partner op het gebied van reinigingsmiddelen, –machines en disposables. Zij verzorgen voor u alle hygiëneproducten en communicatiemiddelen. Denk hierbij aan desinfectiemiddelen/zuilen, beschermingsproducten en hygiëneplannen. Op maat te maken en direct uit voorraad leverbaar!

Daarin gaan ze nog een stap verder door de implementatie van al deze maatregelen voor u te organiseren. Het gehele logistieke proces is in eigen beheer waardoor S-Line makkelijk kan inspelen op uw wensen. Hiermee maakt S-Line het plaatje voor u compleet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Mail naar verkoop@s-lineproducts.nl of bel 0228-544588.