15 jaar geleden begon Daniëlle de Groot-Wolters met een eigen bedrijfje in haar garage. Ze verhuurde Partyboxen voor kinderfeestjes. Nu, 15 jaar later, is PartyCom niet meer weg te denken uit de regio en ook landelijk actief op het gebied van kledingverhuur. Door de enorme naamsbekendheid weet menig ondernemer en particulier de weg naar PartyCom te vinden.

Wie binnenloopt bij PartyCom wordt overweldigd door het grote aanbod kostuums. Op een oppervlakte van 1100m2 zijn zo’n 25.000 kostuums te vinden. In de overzichtelijke, nette en gezellige winkel worden de klanten uitgebreid geadviseerd door één van de zeven stylistes die precies weten wat er in het bedrijf te vinden is en wat passend is voor elke outfit.

Gespecialiseerd in feest- en galakleding
Bij de ingang aan de rechterkant bevindt zich een prachtige ruimte met gala- en feestkleding. ‘De afgelopen jaren zijn we ons naast themakleding steeds meer gaan specialiseren in galakleding. Veel ondernemers weten ons te vinden wanneer zij een feest hebben of naar een gala of prijsu itreiking gaan. Neem bijvoorbeeld het Westfries Ondernemersgala. Tijdens deze avond waren talloze ondernemers gekleed in een jurk of smoking welke bij ons gehuurd was. Het is ontzettend leuk om mensen te adviseren voor zo’n avond. Uiteraard kunnen broeken indien nodig ingekort worden. En, wat uniek is aan PartyCom; ook in de grotere maten hebben wij prachtige jurken voorradig’, vertelt Daniëlle.

Grote, eigentijdse collectie
De collectie galakleding is geheel volgens de laatste trends. ‘Het aanbod kleding moet gewoon goed zijn!’ Wie een smoking huurt, wordt compleet voorzien van een jasje, overhemd, broek, strik, manchetknopen en lakschoenen. En bij een jurk horen natuurlijk luxe sieraden en een tasje. In de galaruimte worden de rijen galajurken, cocktailjurken en smokings allemaal netjes en overzichtelijk gepresenteerd.

Regionaal én landelijk
In 15 jaar tijd heeft PartyCom een enorme groei doorgemaakt. ‘Ik begon in de garage met het verzorgen van kinderpartijtjes en themakleding. Na verloop van tijd kwam ik er achter dat er veel vraag was naar volwassen themakleding. Toen ben ik daar meer op gaan inspelen. Al snel werd de garage te klein en moest ik op zoek naar een pand’, vertelt Daniëlle. Na drie verhuizingen is het bedrijf van Daniëlle sinds zes jaar gevestigd in een prachtig kooppand op De Marowijne 39 te Zwaag en heeft zij zeven parttime medewerkers in dienst. Het bedrijf geniet naamsbekendheid in heel West-Friesland, maar ook ondernemers en particulieren uit regio Purmerend, Heerhugowaard en Volendam weten PartyCom te vinden. ‘Ons dienstenpakket is breed. We verzorgen voor bedrijven ook themafeesten en workshops en hebben ook veel unieke kostuums voor bijvoorbeeld theaterverenigingen.’ Het bedrijf is één van de grootste kledingverhuurbedrijven van Nederland. Door de aansluiting bij een groot verhuurplatform opereert Daniëlle zelfs op landelijk niveau. De Marowijne 39 – Zwaag Tel. 0229-261410 www.partycom.nl