OPMEER – Na een grote verbouwing heeft Van Diepen Dak en Gevel in Opmeer een ware metamorfose ondergaan. Het vernieuwde pand is te bewonderen tijdens de Open Dag op zaterdag 28 november van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Het bestaande pand kreeg een aanbouw van ruim honderd vierkante meter en is van alle gemakken en technische snufjes voorzien. De meest in het oog springende verandering is de smaakvolle entree van glas en zwart stalen balken. De fraaie gevelverlichting en drie opvallende lampen aan de binnenzijde zorgen voor een warm welkom. De eerste verdieping van de aanbouw is ingericht als showroom. Hier kunnen klanten kennis maken met de verschillende gevel- en dakmaterialen, terwijl op een beeldscherm gerealiseerde projecten worden getoond. Ook kunnen hier in alle rust nieuwbouw- en renovatieplannen of bijvoorbeeld ontwerptekeningen worden doorgenomen en besproken.

Open Dag
Kom ook langs tijdens de Open Dag van Van Diepen Dak en Gevel en laat je verrassen. Zaterdag 28 november van 10.00 tot 16.00 uur op de Veken 8 in Opmeer. De koffie staat klaar!