In deze tijden van de Coronacrisis hebben veel ondernemers moeite om het hoofd boven water te houden. Hoe moet het nu verder met het bedrijf? Wat is er financieel nog mogelijk? En op welke subsidies kun je aanspraak maken? Jan Tillema van Administratie en Belastingadviesbureau Laro & Partners staat juist nu klaar voor zijn klanten met raad en daad.

Jan Tillema vertelt: “Al 26 jaar kunnen onze trouwe klanten rekenen op onze kennis en expertise op het gebied van bedrijfsadministratie en financieel advies. In deze moeilijke en onzekere periode komt er veel op ondernemers af, daarom vinden het juist nu zo belangrijk om er voor onze klanten te zijn. We zijn als het ware hun rots in de branding en bieden eerlijk advies bij alle zaken rondom de boekhouding, loonkosten, subsidiemogelijkheden, maar ook financiële afwikkeling bij overlijden. Zo kunnen we een stukje rust inbouwen voor ondernemers in roerige tijden.”

Zekerheid bieden
Jan vervolgt: “Om bedrijven en zelfstandige ondernemers die door de Coronacrisis in financiële problemen komen te ondersteunen, zijn er vanuit de overheid verschillende steunmaatregelen en aanvullende subsidies opgesteld.  Zo is er een inkomensaanvulling voor ZZP’ers, de Tijdelijke overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (TOZO) en kunnen bedrijven aanspraak maken op de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud voor ondersteuning in de loonkosten. Wij adviseren onze klanten hier graag over en bekijken waar een bedrijf recht op heeft. Het is beter om zekerheid op voorhand te hebben, dan problemen achteraf als blijkt dat voorschotten onrechtmatig waren. Uiteraard helpen wij ook bij de aanvraag van subsidies. Als er één ding is wat deze crisis ons leert, is dat we elkaar keihard nodig hebben. Daarom staan we juist nu dag en nacht klaar voor onze klanten. Alleen samen komen we hier weer bovenop.”

Meer informatie op www.laroadministratie.nl.