ENKHUIZEN – Op 12 september houdt JCI Het Grootslag een College Tour op het Martinus College voor ondernemers en scholieren. Gast deze avond is voormalig judoka én DJ Dennis van der Geest. Na afloop is er voor de ondernemers een grote netwerkborrel. De opbrengst van de College Tour gaat naar Fight Cancer.

Driehonderd studenten van het Martinus College en tweehonderdvijftig ondernemers uit Westfriesland kunnen 12 september aanstaande luisteren naar het inspirerende verhaal van voormalig judoka en DJ Dennis van der Geest. Niet alleen heeft hij een indrukwekkende internationale sportcarrière achter de rug; als DJ en presentator heeft hij al behoorlijk naam gemaakt binnen onze landsgrenzen. Bovendien is hij ambassadeur van Fight Cancer, dat fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de College Tour op het Martinus College wordt hij stevig aan de tand gevoeld door columnist, commentator en auteur Mathijs Bouman. Tijdens de avond mogen de aanwezigen zelf vragen stellen. Na afloop van de College Tour is er een netwerkborrel voor de ondernemers. Uiteraard laten de gasten van de avond hier ook hun neus zien. Voor de scholieren is er een groot schoolfeest.

Motivatie, inspiratie en actie
De avond heeft een meerledig doel. Natuurlijk is het allereerst een leuk en interessant evenement. Voor de studenten van het Martinus College is het tegelijkertijd een leerzaam project. Een groot deel van de avond wordt namelijk door hen georganiseerd. Hopelijk worden ze tegelijkertijd geïnspireerd waar het gaat om optimaal presteren, ondernemerschap, motivatie, samenwerking én omgaan met tegenslagen. Ook zullen ze uitgebreid stilstaan bij het goede doel van de avond. Fight Cancer laat, onder het motto Love Life. Fight Cancer, zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert. De stichting wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen de ziekte en ze aansporen tot actie. De opbrengsten van hun inspanningen gaan naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntondersteuning. Net als bij het KWF. De opbrengst van de kaarten à € 25,- gaat volledig naar Fight Cancer.

Verbinding en organisatie
Het initiatief van de College Tour ligt bij JCI Het Grootslag, een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar. De slogan: Learning by Doing. JCI Het Grootslag organiseert regelmatig evenementen en projecten ten bate van het goede doel of met als doel ondernemers met elkaar te verbinden. De College Tour sluit hier heel goed bij aan. De leden van JCI zetten zich allemaal belangeloos in voor dit evenement. Om de begroting helemaal sluitend te krijgen is de organisatie afhankelijk van sponsors. Organisaties die hun naam willen verbinden aan de College Tour kunnen contact opnemen met JCI Het Grootslag via

Kaarten voor de College Tour zijn verkrijgbaar via www.jcihetgrootslag.nl/college-tour en kosten € 25,- (inclusief hapjes en drankjes).