Het bestuur van het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn) benoemt met ingang van 6 januari 2020 Ben Tap tot directeur van RPAnhn. Ben Tap was van mei 2014 tot november 2019 wethouder voor de gemeente Hoorn. Daarvoor werkte hij als regiomanager Noord-Holland Noord bij Koninklijke Horeca Nederland. 

Voorzitter Elly Konijn-Vermaas is blij met deze benoeming: ,,De heer Tap heeft ruime ervaring met het werken met alle partners die nodig zijn voor een werkende arbeidsmarkt, zowel publieke organisaties als ondernemers. Zijn visie op hoe we de arbeidsmarkt in Noord-Holland Noord een stap verder kunnen brengen geeft mij het volste vertrouwen dat hij de juiste persoon is voor RPAnhn.’’ Ben Tap volgt Sharon Smit op, die vanaf 2003 werkzaam was bij RPAnhn.

Over RPAnhn

RPAnhn is dé specialist op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Doelstelling is het verbinden van werkgevers, werknemers, onderwijs en overheid op de arbeidsmarkt om zoveel mogelijk mensen in de regio aan het werk te helpen en houden ten behoeve van een sterke, regionale economie.

Op de foto van links naar rechts: Brian Verweij (Strategie en beleid RPAnhn), Ben Tap en Jeroen Veerman (stuurgroep RPAnhn).