Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 19-12-2013
9:00 - 12:00

Locatie
Kantoor Startwijzer

Categorieën


Het maken van een mindmap is een vaardigheid. Juist voor ondernemers kan deze vaardigheid van enorme waarde zijn. Een mindmap lijkt wel op een 1000-dingendoekje, je kunt de mindmap in zoveel verschillende situaties inzetten: het genereren van een nieuw product, het maken van een SWOT-analyse, het voorbereiden van je elevator pitch, het verslag van de vergadering, de brainstorm, de presentatie, planning, organisatie of het bouwen van de website.

Jammer genoeg is de kwaliteit van de meeste mindmaps ver te zoeken. Op internet deugt (technisch gesproken) 98% van de mindmaps niet waardoor veel kracht verloren gaat. Een beetje training en oefening kan de kracht en inzetbaarheid vergroten. Vandaar de workshop ‘Mindmappen voor ondernemers’
Tijdens een sessie van 3 uur leren we hoe een mindmap in elkaar zit, waar deze vandaan komt en waar de mindmap van waarde kan zijn. Startende en ervaren ondernemers kunnen er hun voordeel mee doen. Ze kunnen aan de slag met enkele facetten van hun eigen bedrijf.

 

Gegevens gebeurtenis
Dag Donderdag
Datum 19 december 2013
Tijd 09.00- 12:00 uur
Kosten € 39‚50
Locatie Kantoor Startwijzer
Straat Nieuwe Steen 44
Plaats Hoorn
Contact info@startwijzer.info
Website of map http://www.startwijzer.info.nl
Soort gebeurtenis Workshop
Georganiseerd door Startwijzer