Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 12-03-2020
16:00 - 18:00

Locatie
Wapen van Medemblik

Categorieën


Deze workshop wordt gegeven aan ondernemers die een dienst leveren en meer opdrachten willen binnenhalen. Maar, hoe doe je dat nu? Hoe creëer je aanbod waar jouw klant echt op zit te wachten?

 “Als ik eenmaal aan tafel zit haal ik de opdracht vaak wel binnen.”

 Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert op papier/online. Want als de klant je niet heeft herkend als de mogelijke oplossing voor zijn/haar probleem of behoefte. Dan kom je al niet aan die tafel te zitten of wordt je online niet goed gevonden. Hoe fijn zou het zijn als je veel vaker aan die tafel wordt uitgenodigd.

Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken. Om te bedenken hoe jouw klant je dienst het liefst aangeboden krijgt en voor welke prijs. Bedenk maar, klanten vragen niet voor niets vooraf een offerte aan.

Eindproduct-niveau

Het is van belang dat jouw klant inziet waarom jouw aanbieding de oplossing is voor zijn of haar probleem. Maar daarvoor is het eerst van belang dat jij weet wat de behoeftes zijn van jouw klant en hoe ze dat zelf zien en verwoorden.

Praktische informatie
Datum: 12 maart inloop 15.45 workshop 16-17 uur, netwerkborrel tot 18 uur
Locatie: Het wapen van Medemblik Oosterhaven 1, 1671 AA Medemblik
Aanmelden: secretariaat@ocwestfriesland.nl
Gefaciliteerd door: Laura Linschoten, founder Ondernemersbende
www.ondernemersbende.nl