Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 26-03-2014
19:30 - 21:15

Locatie
Campex advies & ondersteuning

Categorieën


Steekt u veel tijd in uw bedrijf, maar verdient u er weinig mee? Onlangs gestart als ondernemer, maar lukt het niet om nieuwe klanten te vinden? Maakt u wel gebruik van social media, maar levert het geen ‘new business’ op? Mist u de vaardigheden om het rendement van uw bedrijf een boost te geven? De gratis workshop van Campex advies & ondersteuning, ‘Business Scan Proeverij’ woensdagavond 26 maart, biedt tips en trucs voor succesvol ondernemen.

Sinds het begin van ‘de crisis’ zijn veel bedrijven hard aan het werk om te overleven. De focus ligt daarbij vooral op korte termijn verbeteringen. De economie is echter blijvend veranderd en de financiële buffers raken op. De hoogste tijd voor een andere aanpak dus. Dat klinkt makkelijk en volgens de adviseurs van Campex advies & ondersteuning kan dat het ook zijn. Zij helpen u tijdens de workshop terug te gaan naar de basis en problemen bij de wortel aan te pakken. De business scan biedt hierbij inzicht in de actuele situatie binnen uw bedrijf, maar ook inspiratie en actiepunten om direct toe te passen. Kortom: de basis voor nieuwe kansen.

Gratis workshop
De adviseurs van Campex zetten de deelnemers van de workshop aan het denken en dagen uit tot brainstormen. Zo leert u van uzelf, van collega-ondernemers en van Campex. Ontdek de voordelen van de business scan en proef de smaak van succesvol ondernemen. De combinatie met de wijnproeverij en overheerlijke hapjes maakt dat u deze workshop niet mag missen. Een van de deelnemers aan de workshop maakt ook nog eens kans op gratis advies op maat!

Opgeven is verplicht en kan via info@campex.nl

Gegevens gebeurtenis
Dag  Woensdag
Datum  26 maart 2014
Tijd 19:30 uur tot 21.15 uur
Kosten Gratis
Locatie Campex advies & ondersteuning
Adres Graanmarkt 11
Plaats  Zwaag
Contact  info@campex.nl
Website of map http://www.campex.nl
Soort gebeurtenis  Workshop
Georganiseerd door  Campex