Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 12-10-2017 - 13-10-2017
12:00 - 17:00

Categorieën


Bent u trots op uw bedrijf?
Laat dat zien op vrijdag 13 oktober 2017. De ‘Kom binnen bij bedrijven’-dag is voor uw bedrijf de uitgelezen kans om uw nieuwe medewerkers of klanten van de toekomst te ontmoeten.

Hoe werkt het?

De open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ vindt plaats op vrijdag 13 oktober 2017. Geïnteresseerden melden zich aan via de website www.westfriesland-werkt.nl. Zij kiezen zelf welk bedrijf/organisatie zij willen bezoeken. Een geïnteresseerde kan zich voor meerdere bezoeken aanmelden. Meldt een geïnteresseerde zich aan voor een bezoek aan uw bedrijf, dan ontvangt u hierover automatisch bericht.

Zo doet u mee!

U meldt uw bedrijf/organisatie aan via www.westfriesland-werkt.nl. U zet op 13 oktober uw deuren open op uw gewenste tijd.
U stelt zelf het programma samen; denk aan een presentatie, een rondleiding, demonstratie of speeddatesessie. U ontvangt automatisch een bevestiging van de aanmeldingen en u onderhoudt zelf rechtstreeks het contact met de belangstellenden. Indien gewenst met de inzet van de stagiaire (plannen en dag zelf). Voor meer informatie kunt u terecht bij Projectleider Ronald Koenen via ronald.koenen@werksaamwf.nl.

Pak je kansen Dag!

De Pak je kansen Dag op donderdag 12 oktober 2017 is speciaal voor werkzoekenden. Werkzoekenden worden door middel van trainingen en workshop klaargestoomd voor een eerste ontmoeting met een werkgever. Deze workshops zijn bijvoorbeeld gericht op ‘hoe krijg ik zelfvertrouwen’ of ‘hoe presenteer ik mijzelf tijdens een sollicitatiegesprek’. Deze dag vindt plaats als voorbereiding op de bezoeken aan de bedrijven en wordt georganiseerd door het Werkgeversservicepunt Noord-Holland Noord.