Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 22-11-2018
15:30 - 18:00

Locatie
Rabobank West Friesland

Categorieën


Unieke ontmoetingen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties

22 november 2018

Rabobank West-Friesland – Graanmarkt 1, Zwaagdijk-Oost

Doe je mee? Meld je aan! Tijd: 15.30 – 18.00 uur

www.westfrieseuitdaging.nl

Dit jaar wordt de 9e editie georganiseerd door Vrijwilligerspunt en Westfriese Uitdaging. Maatschappelijk betrokken ondernemers ontmoeten hier non-profit organisaties uit de regio. Vragen vanuit het maatschappelijk veld kunnen dankzij inzet van bedrijven worden opgelost. Het gaat hier niet om het bieden van geld maar door iets uit je bedrijfsvoering aan te bieden. Je kunt vooraf met een concreet aanbod komen of juist ter plekke in gesprek gaan en kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Door het regionale karakter kom je zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven tegen uit je regio. De mooiste matches ontstaan op de beursvloer!

Matchvoorbeelden, middelen en materialen

Floridus Tuin en Groen verzorgt bij Inloophuis De Drie Tulpen een plantenbak met perkgroen en wordt genoemd in PR-uitingen en krijgt een uitnodiging voor de officiële opening van het inloophuis. Alpha Tours schenkt een busrit aan Wonen Plus Stede Broec. Zij maken hiervan een verslag voor hun nieuwsbrief waarin zij Alpha Tours noemen, daarnaast zal een foto van het uitje worden gemaakt voor Alpha Tours. Soci-Com biedt 100 pallets voor het bouwen van obstakels voor de Battle4Life. Naast het obstakel plaatst Soci-Com een banner én worden zij via website en sociale media genoemd.

Mensen voor Mensen

Univé Hollands Noorden verzorgt en helpt bij het organiseren van een high tea bij Leekerweide. Als tegenprestatie ontvangen zij een lekkere bestelling van ‘De Bakkerij’. Melkveehouderij Schouten biedt een dagje ‘kijken en werken’ aan cliënten van Esdégé-Reigersdaal De Rode Luifel. Zij nemen voor bij de koffie hun beroemde appeltaart mee. WerkSaam Westfriesland en Kinderkledingbank Stede Broec sluiten een samenwerking voor leer-werktrajecten bij deze kinderkledingbank.

Klussen

Valk Service hangt een beamer op bij Kinderboerderij SKIK. Als tegenprestatie wordt Valk Service met familie en kinderen uitgenodigd voor een rondleiding. Heddes Bouw en Ontwikkeling helpt De Drom met het herstel van kleine beschadigingen en ontvangt een rondleiding door dit monument. Medewerkers van Vitasys gaan bij de Verteltuin de theaterkas schoonmaken en krijgen daarvoor een voorstelling in de (schone) kas.

Kennis en Expertise

BHV-4-YOU biedt een BHV cursus aan twee vrijwilligers van Stichting In het zadel. In ruil daarvoor ontvangt BHV-4-YOU een paardrijles en publiciteit. Rodi Media verzorgt voor “Het Pakje” (kinderkledingruilwinkel) een redactioneel artikel in Weekblad De Drom. Het Pakje zal hier op hun Facebookpagina extra aandacht aan geven. Van der Laan biedt expertise op het gebied van beveiligingssystemen aan de Wereldwinkel in Stede Broec. In ruil daarvoor ontvangen zij een mooi presentje uit de winkel én publiciteit via nieuwsbrief en sociale media.