Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 11-02-2016
0:00

Locatie
Schouwburg Het Park

Categorieën


Op 11 februari 2016 vindt de 25ste editie plaats van het Westfries Ondernemersgala. Plaats van handeling: schouwburg Het Park te Hoorn. Een zilveren jubileum dat groots gevierd gaat worden. Meer dan ooit krijgt het evenement de kenmerken van een écht gala. Al blijft één ding onveranderd: de Westfriese ondernemer staat centraal.

Sinds 1992 is het Ondernemersgala hét evenement waar Westfriese ondernemers elkaar ontmoeten en bekronen. In vijfentwintig jaar werden talrijke bijzondere bedrijven geëerd; als onderneming van het jaar, als runner-up en als winnaar van de publieksprijs.

De 25ste editie van het Westfries Ondernemersgala belooft opnieuw een even spectaculaire als inspirerende ontmoeting te worden. En meer! Want deze jubileumeditie vormt het startschot voor veranderingen die het gala van nóg meer flair en elan zullen voorzien:
•Exclusief: de avond krijgt voortaan de allure van een echt galabal. Stijlvol, elegant en chic. Dresscode: black tie of tenue de ville.
•Nieuw: de Van der Valk Retail Publieksprijs: een prijs voor de meest innovatieve retailer van Westfriesland, fysiek en/of online. Het publiek kiest de winnaar.
•Nominaties: vooraf worden per categorie drie genomineerden bekendgemaakt. Pas tijdens het gala wordt de naam van de winnaar onthuld: spanning tot de laatste seconde!
•Sprekers uit het vak: op het podium uitsluitend inspirerende, fascinerende, en innovatieve ondernemers. Sprekers die bewijzen dat ondernemen het mooiste vak ter wereld is.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Donderdag
Datum  11 februari 2016
Tijd  deuren open 19:00 uur | start programma 20:00 uur | start netwerkborrel 22:00 uur
Kosten  € 45
Locatie  schouwburg Het Park
Straat  Westerdijk 4
Plaats  Hoorn
Website of map www.wfgala.nl
Soort gebeurtenis  Gala
Georganiseerd door  Westfries Ondernemersgala