Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 12-02-2015 - 13-02-2015
20:15 - 0:00

Locatie
Schouwburg Het park

Categorieën


Op donderdag 12 februari 2015 vindt voor de 24e keer het Westfries Ondernemersgala plaats! Deze avond worden er in Schouwburg het Park drie prijzen uitgereikt. De Westfriesland Méér prijs (voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan), de WBG Runner Up prijs (voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar) en de Rabobank Publieksprijs (voor initiatieven van de overheid, semi-overheid en non-profit sector). De presentatie is in handen van Angela Groothuizen.

De bedrijven worden beoordeeld op onder andere strategie, innovatief vermogen, financieel beleid, maatschappelijke betrokkenheid en het belang van de onderneming in de regio.

Rabobank Publieksprijs
De Rabobank Publieksprijs wordt uitgereikt aan de non-profit instelling die de West-Friese samenleving de grootste positieve impuls geeft. Een onafhankelijke jury heeft al een selectie gemaakt voor het aankomende ondernemersgala. Stichting Leergeld West-Friesland, Stichting Hulpverleners respect en de Nadine Foundation zijn genomineerd. Op de website van het Westfries Ondernemersgala kan tot en met 31 januari gestemd worden.

Kaartverkoop
Het programma van het gala staat dit jaar in het teken van WerkSaam Westfriesland. Het belooft een mooie avond te worden. Diverse prachtige bedrijven zijn genomineerd en de jury maakt zich op voor een spannende strijd. Wie bij het Westfries Ondernemersgala aanwezig wil zijn kan kaarten à € 47,50 bestellen op de website.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Donderdag
Datum  12 februari 2015
Tijd 20:15 uur
Locatie  Schouwburg Het Park
Straat  Westerdijk 4
Plaats  Hoorn
Contact  info@au-boulot.nl
Telefoon  0228-32 25 24
Website of map  www.westfriesondernemersgala.nl
Kosten €47.50