Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 25-05-2016
Hele dag

Categorieën


De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en omvat tevens een prijzenpakket ter waarde van € 5.000.

In 2015/2016 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de tiende keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

De Ondernemersverkiezing Noord-Holland in vijf stappen:

  1. Tot 15 januari 2016 kunnen ondernemingen zich aanmelden of worden voorgedragen. Vervolgens vindt er een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria.
  2. De ondernemingen die voldoen aan de criteria en de gevraagde informatie hebben geleverd, worden na een eerste selectie door de stuurgroep genomineerd en bezocht door een team van deskundigen. Winnaars van regionale ondernemingsverkiezingen van 2015 behoren automatisch tot deze genomineerden.
  3. Na het bedrijfsbezoek nomineert de jury tien bedrijven per categorie. Alle genomineerde ondernemingen worden bezocht door de jury.
  4. Tijdens de verkiezingsavond op 25 mei 2016. strijden uiteindelijk 30 definitief genomineerden (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2015/2016. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.
  5. Alle dertig genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet. De stemronde voor dit jaar loopt tot 20 mei 2016.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Woensdag
Datum  25 mei 2016
Website of map  www.ovnh.nl
Soort gebeurtenis  Verkiezing