Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 01-06-2015
16:15 - 19:00

Locatie
Landgoed 't Twiskerslot

Categorieën


Speciaal voor ondernemers in de horecabranche organiseert BDO maandag 1 juni wederom het ‘Rondje van BDO’. De interactieve bijeenkomst staat deze keer geheel in het teken van rendement. Tijdens de sessie krijgen horecaondernemers op inspirerende en praktische wijze binnen drie uur zicht op het verbeterprofiel van zijn of haar horecaonderneming.

Voor (horeca)ondernemers is het belangrijk om te weten hoe je het beste resultaat haalt tegen zo min mogelijk kosten. Dit klinkt echter eenvoudiger dan dat het in werkelijkheid is. ‘In de praktijk is het succes van een onderneming van meerdere factoren afhankelijk. Op een aantal daarvan kan weinig invloed uitgeoefend worden, zoals de lastige economische situatie en wet- en regelgeving. Hoe de onderneming geleid wordt, in hoeverre ondernemers in de toekomst kijken en in welke mate ondernemers bij hun bedrijfsvoering rekening houden met al deze factoren, hebben zij wel zelf in de hand’, aldus BDO.

Tijdens het ‘Rondje van BDO’ bespreekt BDO in een kleine setting met horecaondernemers de stappen die cruciaal zijn voor het rendement van het bedrijf. Daarna wordt de BDO Horecamonitor gepresenteerd. Met de BDO Horecamonitor kunnen horecaondernemers het verbeterpotentieel van hun onderneming op een eenvoudige wijze in kaart brengen. Deze prestatievelden worden gezamenlijk één voor één doorgelopen. Bij elke stap wordt de huidige en gewenste score van de ondernemer genoteerd. Op deze manier wordt bepaald waar het verbeterpotentieel van de onderneming zit. Na de pauze worden de uitkomsten besproken en worden tips en handvatten geboden hoe het potentieel daadwerkelijk omgezet kan worden naar concrete resultaatverbetering.

Programma
16.15 uur Ontvangst
16.45 uur Introductie en invullen van de Horecamonito
18.00 uur Licht diner
18.45 uur Bespreken van de Horecamonitor
19.05 uur Afsluiting met een ‘Rondje van BDO’

De bijeenkomst vindt plaats op Landgoed ’t Twiskerslot (Dorpsweg 159 te Twisk). Deelname aan het ‘Rondje van BDO’ is gratis. Ondernemers kunnen zich aanmelden via dorothe.hes@bdo.nl. Wie meer informatie wil kan contact opnemen met Dorothé Hes van BDO Westfriesland (0229 25 97 00) of Sylvia Ceelie van BDO Alkmaar (072 518 30 00)

Gegevens gebeurtenis
Dag  Maandag
Datum  1 juni
Tijd  16.15 tot 19.05 uur
Locatie  Landgoed 't Twiskerslot
Straat  Dorpsweg 159
Plaats   Twisk
Contact  dorothe.hes@bbo.nl
Telefoon 0229 – 25 97 00 of 027 518 30 00
Kosten  Gratis
Website of map www.bdo.nl
Aanmelden:  dorothe.hes@bdo.nl