Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 28-06-2019
8:00 - 12:30

Locatie
Cultureel Centrum Pancratius

Categorieën


Het Recreatieschap Westfriesland nodigt u van harte uit voor het komende RecreActief Westfriesland. Zoals ieder jaar belicht het Recreatieschap een of meer onderdelen van de opgaven die er liggen vanuit het Natuur- en Recreatieplan. Dit jaar is het thema biodiversiteit en speelt RecreActief Westfriesland zich af op en rond ons mooie recreatiegebied Egboetswater bij Oostwoud.

Biodiversiteit, een onderwerp dat tegenwoordig niet meer uit het nieuws is weg te denken. Het is een van de doelstellingen uit het Natuur- en Recreatieplan Westfriesland. Hoe is biodiversiteit in te passen in onze bedrijfsvoering, wat doen we als Recreatieschap wel of niet? En hoe gaat uw gemeente of organisatie er mee om? TV-boswachter Arjan Postma gaat er boeiend over vertellen in Cultureel Centrum Pancratius.

Met de boswachters op stap

Samen met Arjan en onze collega’s maken we daarna een wandeltocht door het Egboetswater om natuur en biodiversiteit ‘in de praktijk’ te bekijken. Onderweg komen we ook de schaapskudde van Marijke Dirkson tegen die vorig jaar in het Egboetswater is ingezet. Wat doet een schaapskudde voor de biodiversiteit?

Kortom, RecreActief Westfriesland is de moeite meer dan waard!

U kunt zich aanmelden via info@recreatieschapwestfriesland.nl. Het definitieve programma ontvangt u ongeveer twee weken van te voren.