Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 20-05-2015
19:30 - 23:00

Locatie
Theater Philharmonie,

Categorieën


In 2015 vindt voor de negende keer de Ondernemersverkiezing Noord-Holland plaats. Een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen inde provincie uit de spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

Tot 1 januari konden ondernemingen zich aanmelden of worden voorgedragen. Op 20 mei vindt de verkiezingsavond plaats. Deze avond strijden 30 genomineerde (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2014/2015. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury, samengesteld uit prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven en gedeputeerde Jan van Run, per categorie een winnaar. De categorieën zijn MKB Klein, MKB Midden en MKB Groot.

Alle dertig genomineerde ondernemingen maken kans op de publieksprijs. De winnaar wordt gekozen door het publiek en het stemmen verloopt via internet. De stemronde voor dit jaar is gesloten

Tijdens de verkiezingsavond doen finalisten er alles aan om de jury en het publiek aan hun kant te krijgen. Dit doen ze door middel van bedrijfsfilmpjes, presentaties en het beantwoorden van gerichte vragen. Ook wordt de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt. Deze gaat naar de finalist die de meeste stemmen heeft binnengehaald. Tussendoor kunt u genieten van diverse optredens van prominente artiesten.

Na afloop van de verkiezing is er een netwerkborrel.

Kaarten bestellen
De kaartverkoop voor deze finale-avond start medio februari 2015. De kaarten kosten € 10,- voor leden van een bedrijvenvereniging en € 20,- voor niet-leden. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en reserveringskosten. De ticketing verloopt via PayLogic.

Gegevens gebeurtenis
Dag Woensdag
Datum 20 mei 2015
Tijd 19:30tot 23:00 uur
Locatie Theater Philharmonie
Straat Lange Begijnestraat 11
Plaats   Haarlem
Contact info@ovnh.nl
Telefoon 020-4486727
Website of map www.ovnh.nl