Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 22-04-2015
19:00 - 21:30

Locatie
Markthuys WFO

Categorieën


Woensdagavond 22 april vindt in Markthuys WFO de Ondernemersmarkt West-Friesland plaats. Tijdens deze Ondernemersmarkt kunnen West-Friese ondernemers zich laten informeren en verrassen door verschillende ‘marktkooplui’.

Uiteraard worden er op deze markt geen producten als groente, fruit, vis, vlees en kaas verkocht, maar zijn de marktkooplui gevestigde en startende dienstverlenende bedrijven en organisaties uit West-Friesland. De marktkooplui krijgen alle ruimte om hun producten en diensten aan te bieden aan andere ondernemers.

Aanbiedingen en lezingen
De West-Friese marktkooplui hebben verrassende aanbiedingen voor de ondernemers. Alleen al voor deze aanbiedingen is een bezoek aan de markt de moeite waard. Ook zijn er enkele ‘standwerkers’ die een lezing geven over relevante onderwerpen. De markt is net zoals elke andere markt gratis te bezoeken.

Deelnemen en diner
Voor de deelnemers is er vooraf een gezamenlijk diner. Een ervaren chef kok verzorgt van 17.30 uur tot 18.30 uur een goede maaltijd. Dit geeft ‘de marktkooplui’ de gelegenheid om elkaar te leren kennen. Op dit moment is er nog ruimte voor bedrijven die willen deelnemen aan de beurs. Van deze bedrijven wordt onder andere verwacht dat zij met een of twee mensen gedurende beide avonden aanwezig zijn en dat zij iets speciaals te bieden hebben: ‘de marktaanbieding van de dag’. Ook wordt er verwacht dat zij aanschuiven bij het diner. Voor mogelijkheden over het deelnemen en/of sponsoring kan contact worden op genomen met Markthuys WFO.

Gegevens gebeurtenis
Dag Woensdag
Datum 22 april
Tijd 19.00 tot 21:30 uur
Locatie Markthuys WFO
Straat Graanmarkt 11
Plaats   Zwaagdijk
Contact info@markthuyswfo.nl
Telefoon 0228-310735
Website of map www.markthuyswfo.nl