Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 13-04-2018
8:30 - 11:00

Locatie
Martinus College

Categorieën


Op het Martinuscollege is de afdeling techniek een bloeiende afdeling waarin leerlingen met veel passie en enthousiasme worden voorbereid op het vervolgonderwijs. Om het onderwijs klaar te maken voor de toekomst, wil de school graag in gesprek over de (her)inrichting van onze lokalen. Voldoen onze apparatuur en lokalen nog aan de eisen die toekomstige opleidingen én werkgevers stellen aan hun leerlingen en toekomstige werknemers? U bent van harte uitgenodigd voor een netwerkontbijt op vrijdag 13 april 2018 van 08.20 uur tot 11.00 uur.

Profielen binnen het vmbo

Sinds twee jaar zijn de afdelingen binnen het vmbo overgegaan in profielen:

•          Bouwen, Wonen & Interieur (BWI);

•          Media, Vormgeving & ICT (MVI)

•          Produceren, Installeren & Energie (PIE).

De leerlingen leren naast een adequate beroepshouding ook de basis voor het werken in de bedrijfstakken die bij deze profielen horen.

Vernieuwing en verbetering

Door de veranderende inhoud van de beroepsgerichte vakken en het daaraan gekoppelde examen worden ook andere eisen gesteld aan de inrichting van de lokalen op onze school. Termen als ‘toekomstbestendig’, ‘duurzaam’ en ‘energiezuinig’ komen dan al snel naar boven. Ook moet beoordeeld worden of de bestaande apparatuur nog voldoet en of de inrichting van de lokalen nog wel past in deze tijd. De school wil daarom graag met ondernemers uit het vak van gedachten wisselen over het toekomstbestendig maken van de lokalen.

Meer informatie en aanmelding

Aanmelden kan tot 6 april via schoolsecretariaat@martinuscollege.nl of telefonisch via 0228-510301.