Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 22-06-2018
17:00 - 23:00

Locatie
Wapen van Medemblik

Categorieën


Op vrijdag 22 juni aanstaande luiden Het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers 2.0 het begin van de zomer sprankelend in met een smakelijke Haringparty. Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe.

Aan de Oosterhaven wordt een een sfeervolle setting gecreëerd. Hier wordt de Hollandse Nieuwe geleverd door Gilles ter plekke schoongemaakt en die wij vergezeld van sublieme glaasjes Bols Corenwijn serveren’ Uiteraard worden er tevens mooie wijnen en lekkere koude biertjes geschonken die met muntjes verkrijgbaar zijn. ‘Natuurlijk ontbreekt ook sfeervolle muziek niet. DJ Bjernd Schipper zorgt voor loungy sounds en zangeres Ivana voor jazzy achtergrondzang. Zo staat de haringparty garant voor het ultieme “vrijmibo gevoel” en biedt deze de perfecte gelegenheid om bij te praten met vrienden en bekenden.’

Vernieuwende koers

Extra dit jaar is dat bezoekers kunnen parkeren op de Vooroever in Medemblik waar hen een stoere vaartocht wacht. Met een heuse Rapsody 36 worden de gasten van hun parkeerplaats naar de party op de haven gevaren. Ook wie graag op comfortabele wijze wil worden thuisgebracht, wordt op zijn wenken bediend. Peugeot Van Zwienen is op het evenement aanwezig met vier fonkelnieuwe modellen, waaronder de 3008 en de 5008 SUV. Binnen de Gemeente Medemblik brengt de valet service van dit toonaangevende autobedrijf de mensen na een mooie avond weer veilig naar huis.’

Netwerken in een culinaire omgeving

Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar netwerken gezellig is en waar zij hun zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunnen ontmoeten. Het event biedt voor ondernemers op feestelijke en informele wijze de gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en het Medemblikker publiek. Het sprankelende gebeuren leent zich natuurlijk bij uitstek om relaties uit te nodigen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om sponsorpakketten af te nemen. Deze zijn beschikbaar vanaf €150, – en worden aan bedrijven gefactureerd. Wie een sponsorpakket afneemt, profiteert van diverse aantrekkelijke extra’s; zoals bijvoorbeeld korting op munten.

Wilt u een sponsorpakket afnemen? U kunt contact opnemen met: Petra Fit, petra@hotelmedemblik.nl. Kijk voor meer informatie  ook op www.hetwapenvanmedemblik.nl.