Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 11-06-2014
19:00 - 22:30

Locatie
Newton College

Categorieën


Op woensdag 11 juni organiseren Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland, Startwijzer en de Hoornse Ondernemers Compagnie wederom een masterclass. Dit jaar organiseren deze drie partijen in totaal vier masterclasses voor startende en jong gestarte ondernemers.

Met de masterclasses willen de organisatoren ondernemers met elkaar in contact brengen, verbazen, uitdagen en activeren onder het mom ‘Samen sterker ondernemen’.  In de masterclass word je op inspirerende en praktijkgerichte wijze meegenomen in de uitdagingen waar je als ondernemer voor komt te staan. Tijdens elke bijeenkomst is er een top gastspreker aanwezig.

Gastspreker Arko van Brakel
Tijdens de tweede masterclass  op 11 juni is Arko van Brakel gastspreker. Op inspirerende wijze vertelt hij over de hoogtepunten van zijn carrière. Zoals bijvoorbeeld zijn bedrijf EuroNet Internet, de eerste commerciële internetprodiver van Nederland. Maar hij vertelt ook over zijn mislukkingen, zoals de onderneming Jamby (een conceptuele voorloper van YouTube), welke een enorm fiasco werd.

Je kunt leren van zijn tips, adviezen en persoonlijke ervaringen. Ook in deze masterclass staat van én met elkaar leren centraal. De organisatie probeert de avond zo interactief mogelijk te maken, waarbij direct de koppeling wordt gemaakt tussen on- en offline marketing.

Netwerkborrel
De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens deze borrel kun je collega-starters uit de regio ontmoeten en met elkaar kennis en ervaring uitwisselen. Aanmelden kan via de website van Startwijzer. Kijk hier ook voor meer informatie.

Programma
19:00 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee
19:30 uur Welkom door Rabobank Hoorn-Midden West Friesland
19:40 uur Inleiding door Hannie van Lent van Startwijzer
20:00 uur Start Arko van Brakel
20:45 uur Pauze
21:00 uur Vervolg Arko van Brakel
21:45 uur Afsluiting door HOC
21:50 uur Start netwerkborrel
22:30 uur Einde avond

Gegevens gebeurtenis
Dag  Woensdag
Datum  11 juni
Tijd  19:00 uur
Kosten  Geen
Locatie  Newton College
Adres  Dampten 22
Plaats Hoorn
Contact info@startwijzer.info
Website of map http://www.startwijzer.info/masterclasses/
Soort gebeurtenis  Masterclass
Georganiseerd door  Hoornse Ondernemers Compagnie‚ Startwijzer Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland 

Heeft u zelf een suggestie voor een evenement? Laat het ons weten via: info@westfriesezaken.nl