Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 13-06-2017
12:30 - 13:30

Locatie
Brasserie D'Oude Veiling

Categorieën


Laagdrempelig, vrijblijvend, zonder gedoe, gezellig met elkaar lunchen. Dat is het idee van LunchSamen. Eten moeten we allemaal toch tussen de middag, dus waarom niet samen met gelijkgestemden? Je hoeft geen lid te worden van een club of vereniging. Er zitten geen kosten aan verbonden, behalve je eigen rekening. Het enige wat je moet doen is kijken op LunchSamen.nl wanneer en waar de lunch plaatsvindt en beslissen of je mee wil eten of niet!

Iedereen eet tussen de middag iets om de dag weer productief voort te kunnen zetten. En dat is in goed gezelschap van gelijkgezinden leuker, nuttiger en leerzamer dan in je eentje op kantoor! Voor LunchSamen was dat al reden genoeg om dit nieuwe lunchplatform op te zetten. En dat doet LunchSamen zo laagdrempelig mogelijk! Geen gedoe met inschrijven, aanmelden, lid worden of reserveren. Gewoon kijken wanneer de lunch is en aanschuiven! Wie er zijn, dat zie je daar wel. En, netwerken is niet verplicht!

De eerstvolgende lunch is op dinsdag 13 juni 2017 van 12.30 tot 13.30 in restaurant Brasserie d´Oude Veiling, Dorpsstraat 93, Zwaag.