Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 27-11-2018
19:00 - 23:00

Locatie
Het Postkantoor

Categorieën


De 12e editie van Koppie doen! heeft als thema Goodbye 2018! Het einde van het jaar is een mooi moment om terug te kijken. Wat ging er goed dit jaar, wat kon er beter en wat zouje liever niet nog een keer meemaken. Iedere ondernemer heeft mooie, interessante of leerzame verhalen te vertellen. Tijdens deze editie van Koppie doen! gaan we met die verhalen aan de slag.

Twee ondernemers die hierover mee kunnen praten zijn Maarten en Marc Takken van Karsten Tenten. Zij werden geconfronteerd met een allesverwoestende brand die het familiebedrijf in de as legde. Maarten als scheidend directeur en Marc als kersverse directeur. Hoe zijn zij omgegaan met dit verlies en wat zorgde ervoor dat ze uren na de brand de knop al hadden omgezet en besloten alles weer van de grond af aan op te bouwen. Maarten en Marc vertellen hun inspirerende verhaal over hoe zij bouwen aan een nieuwe toekomst. Inspelen op onverwachte omstandigheden vraagt om improvisatie. Een vaardigheid die je als ondernemer kan helpen in lastige situaties. Sytse Wilman is specialist en expert op het gebied van improviseren. Hij werd in 2014 Nederlands Kampioen improvisatietheater en geeft tegenwoordig met zijn bedrijf Blliksemfles trainingen en workshops aan bedrijven, theatergroepen en instanties door het hele land. Met zijn gezelschap neemt hij ons mee in de wereld van improvisatie en gaan zij samen met de zaal op zoek naar mooie verhalen en lastige situaties.

Koppie doen! 27 november 2018

Het belooft een mooie avond te worden die we in stijl zullen afsluiten door met een glas bubbels te toosten op het oude jaar.

Locatie

Gastheer van deze bijeenkomst is de gemeente Stede Broec. Zij ontvangen ons in het sfeervolle theater Het Postkantoor aan de Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel. Een prachtige locatie die helemaal past bij het thema van de avond.

 Programma

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Welkom
20.00 uur Presentatie Karsten Tenten, Marc en Maarten Takken
20.20 uur Bliksemfles, improviseren, creëren & presenteren
20.30 uur Pauze “Koppie Doen!”
20.50 uur Interactief programma door Bliksemfles
21.50 uur Afsluiting met een toost!
22.00 uur Informeel netwerken

 Aanmelden

‘Koppie Doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden via info@koppiedoen.biz. Wij willen je vragen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.