Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 28-11-2017
15:30 - 18:00

Locatie
Oosterkerk Hoorn

Categorieën


Familiebedrijven worden vaak gezien als motor van de economie, hebben over het algemeen de crisis goed doorstaan en durven meer te investeren. Toch hebben ze ook specifieke problemen die andere bedrijven niet kennen. Zo is opvolging vaak een probleem waardoor uitsterving dreigt. In Jong geleerd, oud gedaan op dinsdag 28 november in de Oosterkerk in Hoorn praat presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR) met drie familiebedrijven over hun visie op de Nederlandse markt en de kansen die zij zien. Aan tafel Alien en Gaby Alberts van kinderopvangorganisatie Berend Botje. Berend Botje bestaat 25 jaar én won onlangs de Opiness Kinderopvang Award voor Beste Grote Kinderopvangketen.

Voor dit evenement zijn nog slechts beperkt kaarten beschikbaar. Wilt u ook aanwezig zijn, meld u dan aan via de website. De inloop vindt plaats vanaf 15:30 uur. Toegang is € 29, – excl. BTW.

Benieuwd wie er nog meer aan tafel zit? Houd de website www.ondernemendwestfriesland.nl in de gaten voor aanmelden en meer informatie.