Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 14-06-2018
Hele dag

Categorieën


De accelerator Duurzame Mobiliteit is nog in volle gang. De 12 teams werken toe naar demoday op 14 juni 2018. Er zijn al veel coalities en pilots in ontwikkeling!

Dit najaar start de accelerator Circulaire Economie en we zijn nu gestart met het enthousiast maken van nieuwe deelnemers. Hiervoor staan tot en met 20 augustus vijf introductie bijeenkomsten gepland. Deze zijn meestal gekoppeld aan workshopdagen met de teams uit de huidige accelerator. Ken je mensen die geïnteresseerd zijn in een steengoed accelerator programma (de deelnemers beoordelen het nu al met een 8,5!) stuur hen dan een bericht of laat ons weten wie mogelijk geïnteresseerd is dan benaderen wij hen.

Introductiebijeenkomsten GO!-NH Circulaire Economie

Tijdens de introductiebijeenkomsten leggen we kort uit wat het programma precies inhoudt. Daarnaast laten we de ondernemers zelf aan het woord om te vertellen wat zij doen en wat het voor hen heeft opgeleverd. De introductiebijeenkomsten zijn op inspirerende locaties. Dit speciaal om aan te geven dat wij vooral zoeken naar verbinding met andere partijen in het domein Circulaire Economie.

Meer informatie.