Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 12-09-2019
15:00 - 17:00

Locatie
Polytechniek

Categorieën


Doe je zaken in het buitenland of met buitenlandse bedrijven, dan heb je te maken met andere wet- en regelgeving, cultuur, valuta enzovoort. Dat roept meestal veel vragen op, specifieke vragen, waarop je niet altijd specifieke antwoorden krijgt.

Antwoorden die collegae ondernemers wellicht wel kunnen geven. Ondernemers met jarenlange ervaring in Internationaal zakendoen. Die graag hun kennis en ervaring willen delen. Niet alleen de positieve verhalen, maar zeker ook de problemen, struikelblokken en inschattingsfouten. Met die reden is HOC International opgezet, een netwerk van ondernemers die internationaal zakendoen en van elkaar willen en kunnen leren.

Op 12 september 2019 is de eerstvolgende bijeenkomst van HOC International. Leden van de HOC  en/of leden die aangesloten zijn bij de WGB zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de bijeenkomst vertellen Sjon de Lange en Jaap Vlam van Polytechniek over de internationale ervaringen die hun bedrijf heeft opgedaan en de lessen die zij hebben geleerd.

Datum                 donderdag 12 september 2019
Locatie                Polytechniek, Koggeweg 63 in Hem
Tijd                       van 15.00 uur tot 17.00 uur
Aanmelden         voor 5 september via www.hochoorn.nl/agenda

 

Na de presentatie, vragen en discussie is er de mogelijkheid voor persoonlijke informatie-uitwisseling, uiteraard inclusief borrel en bitterbal.

We hebben ruimte voor maximaal 50 personen, dus meld je snel aan op www.hochoorn.nl. En als je een introducé wilt meenemen, dan kan dat ook. Vermeld dan de naam en zet tussen haakjes het woord introducé.