Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 12-03-2020
Hele dag

Categorieën


Wist je dat Nederland op plek 5 van de grootste exportlanden ter wereld staat? Het exporteren van goederen is vaak de eerste stap in internationaal ondernemen voor ondernemers. In onze volgende bijeenkomst, op 12 maart, helpt een spreker van NLinBusiness je verder op weg.

Internationaal ondernemen kent een aantal grote uitdagingen. Veel ondernemers zien kansen voor zakendoen in het buitenland, maar hebben moeite om een volgende stap te zetten. Waarom? Gebrek aan kennis van de markt, onbekende wet- en regelgeving en het vinden van de juiste partner. Door die drempels weg te nemen, wordt internationaal ondernemen makkelijker.

De HOC heeft een werkgroep voor alle Westfriese ondernemers die internationaal werken of dat in de toekomst willen doen. Gebleken is dat er veel vragen zijn die beantwoord kunnen worden op onze bijeenkomsten. Hierop heeft NLinBusiness gereageerd.

NLinBusiness wil dat meer Nederlandse ondernemers kiezen voor internationaal ondernemen. Meer ondernemers, in méér buitenland. In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor internationaal zakendoen. Zij maken het makkelijker voor ondernemers om de volgende stap te zetten. Het is een initiatief van ondernemersorganisatie VNO-NCW en MKB Nederland. Ze werken o.a. intensief samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken, ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en de Koninklijke Metaalunie.

We kunnen veel leren van ondernemers die al internationaal werken, dus zijn we erg blij dat ze op onze bijeenkomst aanwezig zijn. Alle Westfriese ondernemers zijn op 12 maart van harte welkom!

Informatie en aanmelden via hochoorn.nl