Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 31-03-2014
15:30 - 18:00

Locatie
Het Groot Noord-Hollands Idee

Categorieën


Hoorn Business Events organiseert op 31 maart voor de tweede keer Het Groot Noord-Hollands Idee. Tijdens dit event pitchen vijf ondernemers hun ideeën en worden zij beoordeeld door Dragons- en een publieksjury. Het publiek kan zich vanaf heden inschrijven.

Het Groot Noord-Hollands Idee is hét event waar ondernemers en ondernemende mensen uit de regio toegang krijgen tot een kwalitatief hoogwaardig netwerk. Het event biedt een boeiend netwerk met inspirerende businesspartners voor iedereen die verder wil groeien.

De pitchers dit jaar zijn onder andere Brick-Blocks, miDashboard en Nina Zwagerman. Zij zijn van tevoren ‘getraind’ in het pitchen, zodat ze goed beslagen ten ijs komen. De pitchers worden beoordeeld door Dragons Andries Borgeld van Bo-Mij en Hans Biesheuvel, voorman van ondernemersvereniging ONL. Naast de Dragons fungeert ook het publiek als jury. Het beste idee krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en maakt kans op een private investor.

Informele  borrel
De avond wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en het publiek de nieuwe opgedane energie kunnen delen. Het publiek kan zich inschrijven op de website van Hoorn Business Events.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Maandag
Datum  31 maart 2014
Tijd 15.30 tot 18.00 uur
Kosten  € 29
Adres Holenweg 4
Plaats  Hoorn
Contact  info@hoornbusinessevents.nl
Website of map http://hoornbusinessevents.nl/
Georganiseerd door Hoorn Business Events

Heeft u zelf een suggestie voor een evenement? Laat het ons weten via: info@westfriesezaken.nl