Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 21-06-2019
17:00 - 22:00

Locatie
Haven Medemblik

Categorieën


Vrijdag 21 juni aanstaande luiden Het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers 2.0 het begin van de zomer sprankelend in met een smakelijke Haringparty. Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe. Gimmicks als verrassende amuses, een foodtruck en lekkere loungemuziek maken de beleving helemaal compleet!

Aan de Oosterhaven wordt een sfeervolle setting gecreëerd. Hier wordt de Hollandse Nieuwe geleverd door Gilles en ter plekke schoongemaakt, die zij vergezeld van sublieme glaasjes Corenwijn serveren. Uiteraard worden er tevens mooie wijnen en lekkere koude biertjes geschonken en kunt u ook wat eten. Natuurlijk ontbreekt ook sfeervolle muziek niet. Zo staat de haringparty garant voor het ultieme “VRIJMIBO GEVOEL” en biedt deze de perfecte gelegenheid om bij te praten met collega’s, vrienden en bekenden.

Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar netwerken gezellig is en waar je  zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunt ontmoeten. Het event biedt ondernemers op feestelijke en informele wijze de gelegenheid om hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en het Medemblikker publiek. De sprankelende haringparty is perfect geschikt om relaties uit te nodigen of om met de medewerkers de zomer goed in te luiden. Daarom is er de mogelijkheid om sponsorpakketten inclusief munten af te nemen.

Meer informatie en aanmelden via: Petra Fit, 0227-543844, petra@hotelmedemblik.nl