Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 18-06-2015
16:00 - 20:45

Locatie
Van der Valk Hotel Hoorn

Categorieën


18 juni vindt de eerste editie plaats van Haringparty Hoorn. Een zakelijk evenement waarbij netwerken centraal staat, omring door top-entertainment en culinair genieten. Daarnaast is er tijdens dit event aandacht voor de goede doelen Nathaniel Victory Foundation en Stichting Madelief Boon.

De Haringparty is een initiatief van de bevlogen ondernemers Niek Zuidhoff en Anita Muilwijk. ‘Een netwerkevent als de “West-Friese ondernemer” vond ik altijd al een prachtige manier om op een ongedwongen manier te netwerken’, aldus Niek. Het creatieve idee werd direct omarmd door Van der Valk Hotel Hoorn.

Opper- en onderkoopmannen
Bedrijven kunnen ‘Opperkoopman’ of ‘Onderkoopman’ van de Haringparty Hoorn worden. Beide titels verwijzen naar de VOC-tijd maar Haringparty Hoorn geeft deze twee betekenissen een nieuwe inhoud. Het biedt bedrijven namelijk de unieke kans om zichzelf te profileren en relaties- en potentiële relaties uit te nodigen. De ‘Opperkoopman’ komt volledig  in the picture te staan, voor, tijdens en na het event. Ditzelfde geldt ook voor de ‘Onderkoopman’. Beiden worden partners van de Haringparty Hoorn. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en kaarten zijn ook bij de receptie van Van der Valk Hotel Hoorn te koop.

Veiling voor goede doel
Een Haringparty is geen Haringparty zonder een vaatje haring. Niek: ‘We zijn in contact met de bekende kunstenaar George Heidweiller om het eerste Hoornse vaatje haring te laten beschilderen tot een uniek kunstwerk. Dit vaatje wordt geveild. De opbrengst van deze veiling gaat naar de goede doelen Nathaniel Victory Foundation en Stichting Madelief Boon.’

Met Gert Van der Valk als gastheer kan het niet anders dan dat alle gasten culinair worden verwend.  Naast verse haring en een 9-gangen walking diner, kan onbeperkt genoten worden van topwijnen en verfrissende drankjes. Anita Muilwijk en Niek Zuidhoff zorgen met RelaxXXL dat de gasten volledig ontspannen, door middel van relaxte muziek en een verkwikkende voetmassage.

Programma
16:00 uur aanvang met een welkomstdrankje en haring
16:45 uur officiële opening door wethouder Ben Tap
18:45 uur kunstenaar George Heidweiller aan het woord
19:45 uur aanvang veiling, de veiling wordt geleid door Robert-Jan Knook
20:45 uur afsluiting door rapper Yes-R

Gegevens gebeurtenis
Dag  Donderdag
Datum  18 juni
Tijd  16.00 tot 20.45 uur
Locatie  Van der Valk Hotel Hoorn
Straat  Westfriese Parkweg 1
Plaats   Hoorn
Contact lyzette.kappelhof@hoorn.valk.com
Telefoon 0229 – 79 90 61
Website of map  Haringparty Hoorn
Aanmelden: lyzette.kappelhof@hoorn.valk.com