Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 01-09-2019
Hele dag

Categorieën


Is uw bedrijf klaar voor een sportieve uitdaging? Doe dan ook mee aan de Team van het Jaar Competitie tijdens de Enza Zaden Vooroeverloop op 1 september 2019. Een uitstekende kans om een gezonde leefstijl voor uw medewerkers te promoten. Strijd met uw collega’s tegen de teams van Enza Zaden uit Enkhuizen, Schouten Installatietechniek uit Zwaag of P.Vriend Sloopwerken uit Hem.

U kunt zich inschrijven voor zowel de 5 kilometer als de 10 kilometer afstand. Het gehele team gaat tegelijk van start. Ieder team telt minimaal drie en maximaal vijf personen. Bent met meer dan 5 personen? Schrijf dan 2 teams in. Het teamgemiddelde bepaalt de teamtijd en is bepalend voor de klassering maar de eigen eindtijd komt ook in het algemene klassement.

De kosten zijn gelijk aan de kosten voor individuele inschrijving, €12,50 per deelnemer. Maar wij geven de bedrijventeams graag een beetje extra aandacht. Naast het gratis hardloopshirt, welke elke deelnemer ontvangt, zorgen wij natuurlijk voor een mooie teamfoto en ontvangt het winnende team een beker en per persoon een consumptiebon. Ook vermelden wij de naam en eventueel bedrijfslogo van het team op onze website.

Dus wacht niet langer en geef uw bedrijf op voor de De Team van het Jaar Competitie Enza Zaden Vooroeverloop!

Bekijk voor meer informatie de website: www.enzazadenvooroeverloop.nl.

Meer informatie voor sponsoring:
Stichting Medemblik Sport
Angelique Ruijgrok
06-43534815 of angelique@medembliksport.nl