Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 08-12-2015
19:00 - 21:30

Locatie
AFAS Stadion

Categorieën


Op 8 december houdt BDO haar traditionele eindejaarsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan de adviseurs van BDO in op actuele fiscale ontwikkelingen. Zij laten geen voordeel voor u onbenut en verkennen samen met u de grenzen. Kortom, als u als ondernemer volledig op de hoogte wilt zijn van alle kansen en veranderingen voor 2016, dan mag u deze tips zeker niet missen.

Het 2e deel van het programma wordt dit jaar ingevuld door Johan Derksen. Johan Derksen is het enfant terrible van de Nederlandse televisie en toch (of juist daardoor) winnaar van de Gouden Televizier Ring 2011 met het programma “Voetbal International”. Een confrontatie met Derksen is een garantie voor een boeiende discussie.

Zonder lopende camera’s kunnen we nog meer ongezouten kritiek verwachten, ondubbelzinnige uitspraken, messcherpe analyses, boeiende anekdotes, humoristische voorbeelden en onverwacht nieuws.

Het belooft een sprankelende avond te worden, want wie wil er nu niet eens een “live” Voetbal Inside-avondje meemaken en een kijkje achter de schermen krijgen in de voetbalwereld, bij hoe het programma tot stand komt, hoe een blad wordt gerund en hoe de samenwerking met zijn collega’s nu daadwerkelijk is.

Programma
19.00 uur             Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur             (Fiscale) tips & actualiteiten
20.15 uur             Pauze
20.45 uur             Presentatie Johan Derksen
21.30 uur             Afsluiting, aansluitend borrel

Gegevens gebeurtenis
Dag Dinsdag
Datum  8 december 2015
Tijd Vanaf 19:00 uur
Kosten Geen
Locatie  AFAS Station
Straat  Stadionweg 1
Plaats  Alkmaar
Website of map  www.bdo.nl
Soort gebeurtenis  informatiebijeenkomst
Georganiseerd door  BDO

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door hier een e-mail te sturen.