Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 29-10-2015
16:00 - 17:30

Locatie
Martkhuys WFO

Categorieën


LinkedIn is hét zakelijke netwerk online. Inmiddels hebben in Nederland 2,6 miljoen mensen een LinkedIn account. Mensen gebruiken het als ze o.a. op zoek zijn naar werk, opdrachten, klanten en partners. Hoe kunt u effectief gebruik maken van LinkedIn? Jennifer Dignum van Campex legt het uit tijdens een workshop bestaande uit twee sessies op 29 oktober en 5 november.

Een korte uitleg: u bouwt uw eigen netwerk door te “connecten” met uw zakelijke relaties zoals collega’s, leveranciers, klanten en afnemers. Dit noemen we uw 1e graads connecties. Deze connecties hebben ook connecties en dit zijn voor u de 2e graads connecties. En zo gaat het verder naar 3e graads connecties enzovoorts. Op deze manier heeft uw netwerk met bijvoorbeeld 200 1e graads connecties met gemak een bereik van 20.000 personen!

Om dit netwerk goed te kunnen benutten is het zaak dat uw profiel er netjes en professioneel uitziet. Met alleen een goed profiel bent u er helaas nog niet. LinkedIn is een online netwerk en niet een digitale databank van CV’s. Hoe u effectief kunt netwerken via LinkedIn wordt in twee sessies van 1,5 uur vol concrete tips en tricks uitgelegd.

Gegevens gebeurtenis
 
Dag  Donderdag
Datum  29 oktober
Tijd  16.00 – 17.30 uur
Locatie Markthuys WFO
Adres Graanmarkt 11
Plaats Zwaagdijk-Oost
Kosten   €100 exclusief btw per persoon voor twee sessies
Meer informatie en aanmelden j.dignum@campex.nl
Soort gebeurtenis  Workshop