Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 18-05-2014
11:00 - 17:00

Locatie
Sporthal Zwaag

Categorieën


Op zondag 18 mei 2014 vindt de eerste editie van de Dag van Zwaag plaats in de Sporthal Zwaag. Een groots opgezet, jaarlijks terugkerend evenement in de sfeer van een jaarmarkt, georganiseerd door de Zwaagse Ondernemers Vereniging in samenwerking met Sportcafé Zwaag.

In de zaal worden marktkramen geplaatst, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen, waar ondernemers en verenigingen zich kunnen presenteren. Op het podium zullen diverse activiteiten zijn, bijvoorbeeld een modeshow voor kinderen en diverse optredens. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag.

Het Sportcafé wordt deze dag omgetoverd tot een kinderparadijs. De kinderen kunnen zich vermaken op een luchtkussen, zich laten schminken, spelletjes, etc. In de zaal kunt u een hapje en een drankje nuttigen. Mede door een sfeervolle aankleding en muzikale begeleiding van een DJ hopen wij van de Dag van Zwaag een doorslaand succes te maken.

Ondernemers en verenigingen hebben op de Dag van Zwaag de mogelijkheid zich te presenteren door een stand te huren of een vrij in te vullen ruimte.

Gegevens gebeurtenis
Dag Zondag
Datum 18 mei
Tijd  11.00 – 17.00 uur (18.00 uur afterparty in Sportcafé)
Kosten  Gratis voor bezoekers
Locatie  Sporthal Zwaag
Straat  Munnikenwoud 1
Plaats  Zwaag
Contact info@dagvanzwaag.nl
Website of map http://sportcafezwaag.nl/
Soort gebeurtenis  Jaarmarkt

Heeft u zelf een suggestie voor een evenement? Laat het ons weten via: info@westfriesezaken.nl