Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 17-04-2016
Hele dag

Locatie
Sporthal Zwaag

Categorieën


 Voor de derde keer organiseert de Zwaagse Ondernemers Vereniging de ‘Dag van Zwaag’. Deze dag bestaat uit een groots opgezette jaarmarkt in en om de Sporthal in Zwaag, waar ondernemers zich kunnen laten zien. Dit jaar vindt de Dag van Zwaag plaats op 17 april.

In de sporthal worden marktkramen geplaatst, gecombineerd met vrij in te vullen plaatsen en statafels, waar ondernemers en commerciële instellingen zich kunnen presenteren. De Dag van Zwaag wordt dit jaar echter nog grootser. Buiten de sporthal kunnen marktkooplui, particulieren, verenigingen en stichtingen zich promoten! In de straat voor de sporthal zullen kramen geplaatst worden om het jaarmarkt-gevoel nog meer te versterken.

Junior Handelsplein
Vorig jaar konden basisschoolleerlingen uit Zwaag op de tribunes in de sporthal hun oude speelgoed e.d. verkopen. Dit jaar wordt het verplaatst naar buiten en wel op het Junior Handelsplein. De parkeerplaatsen naast de kerk worden hiervoor speciaal ingericht.

De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken in het kinderparadijs en op het podium in de sporthal zullen diverse optredens gegeven worden. Zowel jong en oud zal genieten op deze dag.

Gezocht
Er is nog ruimte voor nieuwe standhouders op de Dag van Zwaag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dagvanzwaag.nl  of een mailtje sturen naar info@dagvanzwaag.nl

Gegevens gebeurtenis
Dag  Zondag
Datum  17 april
Locatie  Sporthal Zwaag
Straat Munnikenwoud 1
Plaats  Zwaag