Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 23-10-2014
16:00 - 18:00

Locatie
Stadhuis Hoorn

Categorieën


Parkmanagement Hoorn is bezig met afval te concentreren, zodat er minder CO2 wordt uitgestoten en de kosten voor ondernemers worden verminderd. Parkmanagement Hoorn is in het kader hiervan benaderd door de TU Delft, die een gratis cursus wil geven waarin in orde komt hoe ondernemers kunnen verdienen aan afval, in plaats van er geld voor te betalen. De gemeente Hoorn is grote voorstander van het initiatief van TU Delft en heeft een zaal ter beschikking gesteld voor TU Delft.

Er belandt tot wel 4,5% van de omzet in de afvalbak, dat terwijl aan afval juist te verdienen valt. De cursus ‘meer besparen op afval’ biedt bedrijven een algemeen geldende aanpak om het bedrijfsafval in kaar te brengen en verder te beheersen. Met dit inzicht kun je jouw eigen kansen identificeren om verder op afvalkosten te besparen. De cursus begint bij de basis en is bruikbaar voor bedrijven met uiteenlopende groottes en kernactiviteiten. De cursus duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Op de website www.afvalkring.nl kunnen ondernemers een praktische methode vinden om inzicht te krijgen waar er binnen het bedrijf waarde verloren gaat als afval en hoe dit te voorkomen is. Op de website staan een aantal overzichten en hulpmiddelen, om te ontdekken hoe er op afvalkosten bespaard kan worden.

De gratis cursus maakt onderdeel uit van een onderzoek op de vermindering van afvalkosten bij bedrijven, door bedrijven meer zicht te geven op het afval en de mogelijkheden tot kostenbesparing.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Donderdag
Datum  23 oktober 2014
Tijd  16:00 tot 18:00 uur
Locatie  Stadhuis Hoorn
Straat  Nieuwe Steen 44
Plaats  Hoorn
Aanmelden www.aanmelder.nl/79730
Kosten  Gratis