Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 05-06-2015
15:30 - 18:00

Locatie
Toyota Botman

Categorieën


Vrijdag 5 juni vindt de eerste editie van het gloednieuwe netwerkevent en tv-programma College Tour West-Friesland plaats. Tijdens deze eerste editie is topman Kees Teer van Corendon te gast en wordt hij ondervraagd door presentator Robert-Jan Knook (ANP/BNR). Aansluitend is er de mogelijkheid tot netwerken.

College Tour West-Friesland is een nieuw event van het onafhankelijke platform OndernemendWestFriesland en afgeleid van het bekende door Twan Huys gepresenteerde tv-programma College Tour. Maar er zijn twee verschillen: ‘College Tour West-Friesland is niet bedoeld voor studenten, maar voor de zakelijke markt. Daarnaast heeft elke editie een West-Fries tintje’, aldus Robert-Jan Knook. In de eerste editie op 5 juni komt topman Kees Teer in de stoel naast Robert-Jan te zitten. Kees, woonachtig in Zwaag, is Managing Director Europe van Corendon Hotel & Resorts. In een exclusieve setting vertelt hij hoe hij samen met eigenaar Atilay Uslu een oud kantoorgebouw in Amsterdam omtoverde tot droomhotel. Een spannend proces dat ook in beeld is gebracht door RTL.

Teer komt vertellen hoe het is om in twee totaal verschillende culturen zaken te doen, de Turkse en de Nederlandse. ‘Het begint al bij duidelijke communicatie en goede vertalingen’, zegt Teer in het RTL programma Van Luchtkasteel tot Droomhotel. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda bij de topman van Corendon. Natuurlijk komt het pronkstuk van het hotel aan bod, de hotelsuite met de cockpit van een Boeing.

Het programma College Tour West-Friesland begint 5 juni om 15.30 uur in de showroom van Toyota Botman aan de Marowijne 31, 1689 AR in Zwaag. Na de opname van het tv-programma is er een netwerkborrel.  Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. De toegang is 29,- euro ex btw. Aanmelden kan heel eenvoudig via www.OndernemendWestFriesland.nl Ook op tablet en smartphone.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Vrijdag
Datum  5 juni 2015
Tijd  15.30 uur
Locatie Toyota Botman
Straat  Marowijne 31
Plaats   Zwaag
Website of map  www.ondernemendwestfriesland.nl