Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 28-10-2014
16:00 - 18:00

Locatie
Van der Valk Hotel

Categorieën


Hoorn Business Events organiseert een nieuw evenement: Avontuur met Hermans. Een interactieve en inspirerende presentatie, begeleid door Robert-Jan Knook.

Ondernemen is een avontuur. Een reis waarvan je hoopt dat die goed verloopt. Daarom plan je een route die je het beste uitkomt. Maar wat als er halverwege beren op de weg staan? En hoe weet je welke beren dat zijn en waar ze staan? Beleef het avontuur van ondernemen mee met Patrick Avontuur en Kees Hermans. Twee ondernemers die weten welke valkuilen en uitdagingen je tegenkomt, omdat ze spreken uit ervaring.

Patrick Avontuur begon als 19-jarige jongen als zelfstandig ondernemer. Vorig jaar verkocht hij een groot gedeelte van de aandelen van Avontuur Thema-vormgevers. Nu houdt hij zich voornamelijk bezig met de creatieve kant. Ook participeert hij in andere bedrijven. Kees Hermans werd groot met handel in cd’s, dvd’s, boeken, computerspelletjes en speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Blauwe Berg in hoorn. Ook kocht hij de landelijke ketens Jamin en Multivlaai.

Avontuur met Hermans vindt plaats op 28 oktober van 16.00 tot 18.00 uur in Hotel Van der Valk in Hoorn. Na afloop is er een kleine netwerkborrel. Via de website van Hoorn Business Events kun je je aanmelden.

Gegevens gebeurtenis
Dag  Dinsdag
Datum  28 oktober 2014
Tijd  16:00 tot 18:00 uur
Locatie  Van der Valk hotel Hoorn
Straat  Westfriese Parkweg 1
Plaats  Hoorn
Contact  info@hoornbusinessevents.nl
Website of map  http://www.hoornbusinessevents.nl/
Kosten €29 excl BTW