Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Data - 06-03-2018
19:30 - 22:30

Locatie
Peeters Bedrijfswagens

Categorieën


Vanaf 25 mei 2018 is het zover, dan geldt in de hele EU dezelfde privacywetgeving. Onze huidige Nederlandse Wetten maakt dan definitief plaats voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, of GDPR in het Engels). De AVG heeft grote gevolgen, maar biedt ook nieuwe kansen voor ondernemer en consument.

Veel ondernemers denken dat vooral de grote bedrijven druk moeten zijn met het goed inregelen van deze nieuwe wetgeving, maar ook de slager of bloemist op de hoek met bijvoorbeeld een bezorgservice moet zich gaan houden aan deze nieuwe wetgeving. Want hoeveel telefoonnummers van klanten hebben jij en je medewerkers in hun telefoon staan? En heb je niet ooit mailadressen van klanten verzameld om nieuwsupdates te kunnen versturen? De AVG raakt ons allemaal, het is dus zaak voorbereid te zijn.

Tijdens deze interactieve avond neemt Stefan van Nifterick van Molenaar & Plasman Solutions ons mee in de nieuwe wetgeving, zullen we een stappenplan doornemen waarmee je de AVG kunt implementeren en bespreken we door middel van een quiz een aantal eenvoudige securitymaatregelen. Na deze avond zijn we weer helemaal up to date!

Programma

19.30-19.45 uur Ontvangst
19.45-20.00 uur Welkom door bestuur & welkom introducés, One minute pitch nieuwe leden
20.00-21.30 uur De AVG in vogelvlucht door Stefan van Nifterick
21.30-22.30 uur Netwerken

Locatie
We zijn deze avond welkom bij het bedrijf van NIVO-lid Mieke Sjerps: Peeters Bedrijfswagens.

Peeters Bedrijfswagens
De Star 44, Enkhuizen